Info vedr. afhentning
Bemærk, at køb af undervisning kræver købt/betalt Kontingent.
Betaling skal foretages inden undervisningen finder sted.
Springlektion (PM)

Peter Mertz
Springundervisning på egen hest, ikke opstaldet.

KAN KUN KØBES EFTER FORUDGÅENDE AFTALE MED UNDERVISEREN
Denne vare tilbydes til medlemmer med egen hest, som ikke er opstaldet hos Helgstrand Academy, og hvor der ikke er tilkøbt måneds-facilitetskort.

Velkommen i USR
Når du kommer til Helgstrand Academy med hest udefra, parkerer du i trailergården og trækker din opsadlede hest direkte ind i ridehallen eller på ridebanen.

Saml venligst klatter op, hvis I taber nogle på vejen - også på banen.

Betaling for denne vare giver udelukkende adgang til faciliteterne hos Helgstrand Academy i forbindelsen med undervisningen.
Vælg variant
Eneundervisning opstaldet hest (MS)

Mette Sejberg Jensen

KAN KUN KØBES EFTER FORUDGÅENDE AFTALE MED UNDERVISEREN

Denne vare tilbydes til medlemmer, som har egen hest opstaldet hos Helgstrand Academy, eller tilkøbt måneds-facilitetskort.

Mette tilbyder eneundervisning på alle niveauer.
Hun er uddannet berider fra Torben Frandsen i Tørring og ansat som berider hos Helgstrand Dressage.

Mette kan kontaktes på tlf. 28 90 02 26 for nærmere aftale om undervisning.

Vælg variant
Eneundervisning hest udefra (MS)

Mette Sejberg Jensen

KAN KUN KØBES EFTER FORUDGÅENDE AFTALE MED UNDERVISEREN

Mette tilbyder eneundervisning på alle niveauer.

Mette kan kontaktes på tlf. 28 90 02 26 for nærmere aftale om undervisning.

Vælg variant
Eneundervisning opstaldet hest (KD)

Kenneth Damgaard

KAN KUN KØBES EFTER FORUDGÅENDE AFTALE MED UNDERVISEREN

Kenneth Damgaard blev uddannet berider i Viborg og har forinden ansættelsen i Helgstrand Dressage været ansat hos Blue Hors Dressage.

Er du interesseret i undervisning ved Kenneth (spring eller enetimer dressur) kan du kontakte ham på tlf. 26 80 46 06.
Vælg variant
Eneundervisning hest udefra (KD)

Kenneth Damgaard

KAN KUN KØBES EFTER FORUDGÅENDE AFTALE MED UNDERVISEREN

Kenneth Damgaard blev uddannet berider i Viborg og har forinden ansættelsen i Helgstrand Dressage været ansat hos Blue Hors Dressage.

Vælg variant
Eneundervisning opstaldet hest (BJ)

Betina Jæger

KAN KUN KØBES EFTER FORUDGÅENDE AFTALE MED UNDERVISEREN

Er du interesseret i undervisning ved Betina Jæger (dressur) kan du kontakte hende på tlf.

Vælg variant
Eneundervisning hest udefra (BJ)

Betina Jæger

KAN KUN KØBES EFTER FORUDGÅENDE AFTALE MED UNDERVISEREN

Er du interesseret i undervisning ved Betina, kan du kontakte hende på tlf.

Vælg variant
Eneundervisning opstaldet hest (AMH)

Anne Marie Hosbond

KAN KUN KØBES EFTER FORUDGÅENDE AFTALE MED UNDERVISEREN

Er du interesseret i at booke Anne-Marie til undervisning, kan hun kontaktes på tlf. 60 22 72 50.

Vælg variant
Eneundervisning hest udefra (AMH)

Anne Marie Hosbond
Eneundervisning på egen hest, ikke opstaldet.

KAN KUN KØBES EFTER FORUDGÅENDE AFTALE MED UNDERVISEREN

Er du interesseret i at booke Anne-Marie til undervisning, kan hun kontaktes på tlf. 60 22 72 50.

Vælg variant
Eneundervisning opstaldet hest (CNT)

Carina Nevermann Torup

KAN KUN KØBES EFTER FORUDGÅENDE AFTALE MED UNDERVISEREN

Carina kan kontaktes på tlf. 31 16 17 37 for nærmere aftale om undervisning.
Eneundervisning hest udefra (CNT

Carina Nevermann Torup

KAN KUN KØBES EFTER FORUDGÅENDE AFTALE MED UNDERVISEREN

Carina kan kontaktes på tlf. 31 16 17 37 for nærmere aftale om undervisning.

Vælg variant
Eneundervisning opstaldet hest (SV)

Søren Vallentin

KAN KUN KØBES EFTER FORUDGÅENDE AFTALE MED UNDERVISEREN

Søren kan kontaktes på tlf. 22 21 38 61 for nærmere aftale om undervisning.

Vælg variant
Eneundervisning hest udefra (SV)

Søren Vallentin

KAN KUN KØBES EFTER FORUDGÅENDE AFTALE MED UNDERVISEREN

Søren kan kontaktes på tlf. 22 21 38 61 for nærmere aftale om undervisning.

Vælg variant
Eneundervisning opstaldet hest (EG)

Eric Guardia

KAN KUN KØBES EFTER FORUDGÅENDE AFTALE MED UNDERVISEREN

Eric kan kontaktes på tlf. 91 86 20 09‬ for nærmere aftale om undervisning.
Vælg variant
Eneundervisning hest udefra (EG)

Eric Guardia

KAN KUN KØBES EFTER FORUDGÅENDE AFTALE MED UNDERVISEREN

Eric kan kontaktes på tlf. 91 86 20 09‬ for nærmere aftale om undervisning.